28 Kasım 2014 Cuma

Telsiz - Lisansız Telsiz – Motorola Araç Telsizi

  
Telsiz  denilince ilk akla gelen firmalardan birisi olmayı başaran Tura Telsiz lisanssız telsiz modelleri ile de göz dolduruyor. Daha küçük çeşitli renk ve şekillerde üretilen Lisanssız PMR Telsiz modelleri halk dilinde Walkie Talkie olarak adlandırılan telsiz modelleridir.

Genellikle basit kullanımlar için tercih edilen lisanssız telsiz  modelleri bir üst modelleri olan yarı profesyonel lisanssız pmr telsizler gibi dünya çapında pmr telsizler için ayrılmış olan 8 adet 446 Mhz frekansları kullanmaktadır. Lisanssız pmr telsiz modellerinin tüm ayarları telsiz üzerinde bulunan tuşlar aracılığı ile sağlanmaktadır. Görüşme mesafeleri açık alan ve kapalı alanlara göre değişiklik göstermekle birlikte performansları model bazında değişiklik göstermektedir.

 Walkie Talkie telsizlerde MOTOROLA T8 ve MOTOROLA T6 tercih edebileceğiniz modeller arasında yer almaktadır. Muadil marka ve modellere göre daha fazla performans sağlanabilen MOTOROLA T8 ve MOTOROLA T6 model walkie talkie telsizler kamplarda, bisiklet turlarında, gezilerde, piknikte, restoranlarda , balıkçılıkta, çay ocaklarında ve benzer bir çok alanda kullanıldığı gibi birçok firma, kurum ve kuruluş tarafından da inşaat alanları, güvenlik, organizasyonlar gibi alanlarda da kullanılmaktadır.
Tura Telszi olarak telsiz kullanım izinleri ile uğraşmak istemeyen, ucuz telsiz arayan firma, kurum ve kuruluşlara walkie talkie telsiz (izinsiz basit tip telsizleri) ÖNERMEKTEYİZ.

Motorola Araç Telsizi  önceliğimizi her zaman müşterilerimizin ihtiyaçlarını tam olarak anlamak ve ihtiyaçlara yönelik uygun hizmet/ürün sunmak olarak belirlemiş olup bahse konu ürün ve hizmetin en uygun şekilde ve fiyatlarda tedarik edilmesini sağlamayı müşterilerimize karşı bir yükümlülük olarak kabul etmiş bulunmaktayız. Bu nedenden dolayı Motorola Araç Telsizi satışlarımız tüm hızıyla devam etmektedir.
Tura Telsiz ve Haberleşme Sistemleri.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder