31 Aralık 2014 Çarşamba

Motorola Araç Telsizi

Motorola Araç Telsizi günümüzde en çok kullanılan araç telsizlerinden biridir. Mesafe olarak el telsizinden daha kapsamlı sinyal alış verişi yapan motorola sabit araç telsizi kullanım alanının fazla olduğu için daha çok tercih edilmektedir. Tek sorunu sabit ve araçlara monte edilebilin telsiz olduğu için hareket imkânının fazla olmamasıdır.
  Motorola CM140 Sabit Telsiz 

Motorola Araç Telsizi

Motorola sabit araç telsizi basit bir tek-haneli ekranı bulunmakta ve röle yakın konuşma kanalıyla saha dışında çalışanların kendi aralarında konuşmalarına olanak sağlar. Motorola CM140 telsiz modeli düşük maliyetiyle, kullanıcısına mükemmel özellikler ve çok amaçlı kullanım olanağı sağlamaktadır. “Repeater Talkaround” özelliği kullanıcının röle hatalarıı veya kapsama alanı dışına çıktığı durumlarda bağlantının kopmamasını sağlamaktadır. Motorola X-Pand bir güzel özelliği olan ses güçlendirme teknolojisi ile çalışanlarınız seslerinin her zaman karşı tarafa kusursuz bir şekilde iletilmesine olanak sağlamaktadır.

 Detaylı bilgiye ve diğer telsiz modellerimi görmek ve hakkında daha detaylı bilgileri almak için www.turatelsiz.com veya 0 216 527 12 13 numaralı telefonumuzdan bizlere ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder